Lost Relics logo stars-4.5

Hodnotenie: 4.5 / 5

Lost Relics

  • Dátum vydania
    20.05.2018
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x5
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.3%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná/Vysoká
  • Maximálna expozícia
    x600
  • Podporovaný OS
Lost Relics image
Hrajte Lost Relics zadarmo
Lost Relics zadarmo

Sústreďte sa na Hru

Radšej hľadám vyhliadku na výhru pokladu z pohodlia mojej pohovky. Džungle plné aztéckeho zlata sú plné komárov. Staroveké egyptské hrobky plné pokladov sú horúce. Nie ďakujem. Cez všetku tú drinu si každý deň vezmem staromódny slot NetEnt. Takže pre všetky vaše spriaznené duše, ktoré ste rovnako ako ja dobrodružní, ale milujúci pohodlie, vám dávame Lost Relics™!

Lost Relics™ je 5-valcový, 5-riadkový video automat s mechanikou Cluster Pays™ s výhrou v minciach, Extra Wild, Extra Scatter a Free Spins. O čom teda ten slot je? Myslite na archeológiu, ale nie takú, akú nájdete v upchatých starých múzeách, do ktorých vás vláčili vaši starí rodičia. Skôr hľadači pokladov a vykrádači hrobov. Tak poďme na to!

Vlastnosti

Funkcie v hre sú skvelé. Výhry klastrov môžu odhaliť truhlice skryté za valcami naplnené extra bezplatnými zatočeniami, Sticky Wilds a Coin Wins. Zaujimave, nie? Pozrime sa bližšie na tento fascinujúci výtvor plný funkcií, počnúc funkciou Coin Win. Keď je aktivovaná funkcia výherných mincí, jeden zo symbolov vo výhernej kombinácii udeľuje výhru v minciach vo výške 3 až 30-násobku stávky. Symbol udeľujúci mincu je stále súčasťou víťazného klastra.

Wilds

ruhou zaujímavosťou je funkcia Extra Wild. Po aktivácii sa udelia tri extra symboly Wild a náhodne sa umiestnia na valce na pozície, ktoré nie sú súčasťou výherného zoskupenia a nie sú obsadené symbolmi Scatter alebo Wild. Keď je aktivovaná funkcia Extra Scatter, jeden zo symbolov vo výhernej kombinácii udeľuje extra symbol Scatter.

A nakoniec, povestná čerešnička na každej torte: Zatočenia zadarmo! 3 symboly Scatter zozbierané v hlavnej hre aktivujú 10 zatočení zadarmo. Symboly Scatter sa môžu objaviť kdekoľvek na valcoch 1, 3 a 5 v hlavnej hre (okrem symbolov Scatter udelených funkciou Extra Scatter, ktoré sa objavujú vo výherných skupinách v hlavnej hre).

Grafika a zvuk

Grafika je úžasne nakreslená a nádherne spracovaná. Nižšie platiace symboly sú obleky kariet a vyššie platiace symboly majú tvar historických artefaktov: sparťanská prilba a dýka a puzdro. Zvuk pripomína hollywoodske dobrodružné príbehy. Vzrušujúci druh, ktorý vám prebudí náladu a prinúti vás fandiť hlavnému chlapovi, alebo v tomto prípade dievčaťu. Naša hrdinka je neohrozená historička s leskom v očiach a chuťou na zlato a všetko lesklé.

Ešte sme neskončili! Nebol by to slot pre archeologické dobrodružstvá, pokiaľ by tam nebolo veľa skrytých vecí, ktoré čakajú na objavenie. Vo Free Spins je za valcami náhodne ukrytá truhlica, ktorá zaberá niekoľko polí. Priestory pod víťaznými zoskupeniami sa odkryjú a môžu odhaliť skrytú truhlicu. Nekryté miesta sa prenesú do ďalšieho točenia, až kým nebude hrudník úplne odkrytý. Po nájdení truhlice sa nekryté miesta vynulujú a musia sa znova odkryť a nová truhlica sa ukryje na náhodnom mieste.

Toto je archeologický dobrodružný slot, ktorý nevyžaduje, aby ste sa zašpinili. Nie sú potrebné ani sekery alebo stierky. Všetko, čo potrebujete, je schopnosť kliknúť na roztočenie a dobrodružstvo sa začína! Uistite sa, že si prezriete našu rozsiahlu zbierku odporúčaných online kasín a objavíte s nami úžasné kasínové bonusy!

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil