Finn and the Swirly Spin logo stars-3.9

Hodnotenie: 3.9 / 5

Finn and the Swirly Spin

  • Dátum vydania
    23.11.2017
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x5
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.62%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Nízka/Stredná
  • Maximálna expozícia
    x500
  • Podporovaný OS
Finn and the Swirly Spin image
Hrajte Finn and the Swirly Spin zadarmo
Finn and the Swirly Spin zadarmo

Hrateľnosť

Pokyny pre Finna a Swirly Spin™ a kroky, ako hrať, sú jednoduché. Jeho symboly sú vyznačené od ľavého dolného rohu do stredu. Kombinácie sa vytvárajú, keď skupina troch alebo viacerých zodpovedajúcich symbolov pristane vertikálne alebo horizontálne vedľa seba. Priraďovanie symbolov vedie k explózii, ktorá zanecháva prázdne miesta a miesto na vyplnenie zostávajúcich symbolov. Maximálny úžitok po odomknutí ultimátnej výzvy vedie k nájdeniu hrnca zlata na konci dúhy, kde môžete vyhrať skvelé ceny!

Finn and the Swirly Spin™ má verziu na stiahnutie pre mobilné zariadenia. Je to vynikajúca voľba pre hráčov na cestách, pretože majú k hre prístup a môžu ju hrať kedykoľvek bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. K dispozícii je bonus za registráciu bez vkladu, vďaka čomu je hra ľahko dostupná. Hráči si tiež môžu zadarmo zahrať hru Finn a Swirl Spin™. Hra pozostáva z mriežky 5×5 s klastrami, ktoré ponúkajú tri výherné kombinácie. Je vysoko hodnotený vďaka svojmu jedinečnému a inovatívnemu hernému zážitku. Má RTP 96%, čo nie je zlé pre hráčov online kasína.

Zamerajte sa na Finn a Swirly Spin Slot

Finn and the Swirly Spin™ má päť valcov a päť riadkov. Je navrhnutý so špirálovým vzorom krútiacim sa okolo obrazovky, čo mu dodáva jedinečný dizajn. Tento automat robí veci trochu inak ako bežné automaty, a preto si hra vyžaduje kreatívne myslenie, inovácie a sústredenie. Najvyššou výzvou hry je roztočenie valcov, aby ste sa dostali k skrytému pokladu na konci dúhy.

Finn and the Swirly Spin Free Spins

Okrem bonusov poskytujeme 4 funkcie Free Spin, a to; Star Bar, Lava Lair, Golden Pot a Lucky Mug. Tie sa spustia, keď umiestnite Free Spins Key Scatter do centrálnej pozície po dokončení všetkých výhier. Star Bar potrebuje na aktiváciu iba jeden kľúč; dostanete sedem bezplatných zatočení s dvoma až piatimi divokými pridanými na valcoch.

Lava Lair (potrebné štyri Scattery) vám dáva tri bezplatné zatočenia plus náhodné symboly sú zničené, aby ste získali ďalšiu výhru a druhú lavínu. Lucky Mug (deväť-klávesové Scatters) vám dáva štyri zatočenia zadarmo plus rad jedného typu ikony pre zaručené výhry v každom z točení. Zlatý hrniec (na spustenie vyžaduje šestnásť kláves) a poskytuje vám dve zatočenia zadarmo, pričom všetky symboly srdca a piky sa pri každom otočení zmenia na symboly vyššej hodnoty.

Finn And The Swirly Spin na mobile

V minulosti bol jediný spôsob, ako hrať výherné automaty v reálnom kasíne alebo cez počítač; svet sa však mení – a rovnako aj sloty. Mobilný internet je teraz veľmi populárny; v skutočnosti v roku 2017 používatelia mobilných zariadení po prvýkrát predbehli používateľov internetu! Našťastie to nie je problém, pretože Finn and the Swirly Spin je k dispozícii na tabletoch a mobilných zariadeniach vrátane iOS a Android. Hra je optimalizovaná aj pre mobilné zariadenia, takže sa nemusíte obávať, že kvalitná grafika spomaľuje váš telefón.

Stojí za zmienku, že môžete mať problémy s hraním hry, ak máte slabé internetové pripojenie. Z tohto dôvodu môže byť vhodné počkať, kým sa pripojíte k sieti Wi-Fi, a až potom začnete hrať; nikto predsa nechce, aby sa hra prerušila, keď je uprostred víťaznej série!

S týmto všetkým môžete hrať Finn and the Swirly Spin na svojom stolnom počítači alebo notebooku. Zatiaľ čo stále viac ľudí uprednostňuje používanie svojich mobilných telefónov, iní budú vždy preferovať funkčnosť počítača s klávesnicou, a preto je táto hra dostupná na hranie na akomkoľvek zariadení. Hranie na počítači má množstvo výhod, počnúc tým, že počítač má oveľa väčšiu obrazovku!

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil