Drive Multiplier Mayhem logo stars-4.5

Hodnotenie: 4.5 / 5

Drive: Multiplier Mayhem

  • Dátum vydania
    25.03.2016
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.7%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná
  • Maximálna expozícia
    x150
  • Podporovaný OS
Drive Multiplier Mayhem image
Hrajte Drive: Multiplier Mayhem zadarmo
Drive Multiplier Mayhem zadarmo

Automaty Drive Multiplier Mayhem

Ak máte radi, keď sú vaše výherné automaty rýchle a zbesilé – potom sa pripravte na jazdu svojho života, keď roztočíte valce aj kolesá v tejto úžasnej novej automatovej hre od Netentu, ktorá ponúka najvyššiu cenu 750 000 mince. Prevezmete rolu Jette, sexi ružovovlasej vodičky, ktorá nemiluje nič iné, než si obliecť priliehavé čierne a ružové kože a potom stlačiť tlačidlo Nitro, keď preteká proti svojim mužským náprotivkom v tvare Twitch, Hamaki a Bruiser.

Hra sa odohráva na pozadí jasných svetiel mesta a Jette pri každom roztočení valcov tejto hry s 5 valcami a 15 výhernými líniami naštartuje svoj motor pri hľadaní úžasných multiplikátorov Wilds a Scattered Race Starters, ktoré naplnia preteky. -spustenie Nitro Collect Meter za pochodu. Ak máte radi vysokooktánovú akciu z hernej série Need for Speed alebo filmovej série Fast and the Furious, potom si automatovú hru Drive od Netent takmer určite zamilujete.

Divoké časy

Zakaždým to bude divoké obdobie, keď hráte Drive Multiplier Mayhem, pretože všetky divočiny môžu znásobiť vaše ceny. Divočiny sa zobrazujú ako rýchlomery a blikajú digitálne číslo, aby ste vedeli, koľko ste vyhrali. Tieto divočiny sú však aj násobiteľmi výhier a násobiteľ je rovnaký ako počet valcov – 1x, 2x, 3x, 4x a 5x. Skutočne skvelou správou však je, že divoké symboly sa tiež navzájom znásobujú, ak je v ľubovoľnej výhernej línii viac ako jeden divoký symbol. Zasiahnite s ním herný symbol na valci 1 a 4 divoké multiplikátory – a vaša cena prekročí cieľovú čiaru úžasných 120-krát väčšiu ako normálne!

Hit The Nitro

Zatočením 3 rozbitých pretekárskych štartérov na valcoch 2, 3 a 4 v hlavnej hre sa spustí 10 zatočení zadarmo, v ktorých môžete zbierať všetky rovnaké ceny ako v hlavnej hre. Patrí medzi ne 5- až 30-násobok vašej stávky na rad na zostavenie 3 až 5 pokerových symbolov, pričom sa môžete zoznámiť aj s Twitch, Hamaki, Bruiser, Jette a vaším skutočne horúcim autom s ružovými kolesami a ružovými ozdobami a tieto vyplácajú najvyššie ceny vo výške 60- až 150-násobku vašej stávky na líniu.

Ale aj tu môže Nitro nakopnúť. Svoje bonusové zatočenia zadarmo začnete pretekať proti Twitch, ale počas svojho bonusu za zatočenia zadarmo narazíte na symboly Nitro na valcoch 2, 3 a 4 a tie vám pridajú ďalšie zatočenia zadarmo a multiplikačné divočiny a posunú vás na ďalšiu úroveň, kde budete pretekať. proti Hamaki. Ešte tri Nitro Symboly a budete pretekať proti Bruiserovi, zatiaľ čo posledná úroveň je odveta proti Bruiserovi, aby ste raz a navždy potvrdili, kto je najrýchlejším jazdcom na planéte.

Transparentné valce a špičková grafika sú tiež súčasťou tohto úžasného automatu a minimálnu a maximálnu stávku v hre uvítajú hráči všetkých druhov automatov. Stačí skombinovať 15 línií s 1 až 10 úrovňami stávok a hodnotami mincí v rozmedzí od 0,02 do 0,5, aby vyhovovali vášmu štýlu.

Netent vytvoril niekoľko skvelých hier od zrodu online automatov, vrátane populárnych Dracula a Gonzo’s Quest, ale so svojimi úžasnými multiplikačnými divočinami a bezplatnými zatočeniami, ktoré môžu byť vylepšené Nitro, aby ste mohli pretekať proti 3 viac než hodnotným súperom, I’ Predpovedám, že Drive Mayhem Multiplier môže mať len brzdný výkon, aby ich všetkých predbehol! Prejdite na našu stránku kasín Netent a nájdite najlepšie kasína, v ktorých môžete hrať Drive Multiplier Mayhem o skutočné peniaze.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil