Divine Fortune MegaWays logo stars-4.6

Hodnotenie: 4.6 / 5

Divine Fortune MegaWays

  • Dátum vydania
    20.11.2020
  • Typ hry
    Slot mriežky 6x7
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.09%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná/Vysoká
  • Maximálna expozícia
    x380
  • Podporovaný OS
Divine Fortune MegaWays image
Hrajte Divine Fortune MegaWays zadarmo
Divine Fortune MegaWays zadarmo

Zamerajte sa na slot Divine Fortune MegaWays™

Rovnako ako originál, aj táto verzia je 6-valcový automat MegaWays™ s opätovným zatočením Falling Wilds, funkciou Wild on Wild a zatočeniami zadarmo s 3 symbolmi bonusovej výhry. Hra sa hrá s 11769 MegaWays™, rôznymi hodnotami stávok, hodnotami mincí a úrovňami stávok. Má rovnakú silu, bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, či už je to Android, iOS, mobil alebo počítač. To si poviete! Samozrejme, je k dispozícii na hranie v mnohých odporúčaných online kasínach.

Ako hrať Divine Fortune MegaWays™

Zvoľte úroveň stávky pomocou voliča LEVEL. Hodnota mince sa nastavuje pomocou voliča HODNOTA COIN. COINS zobrazuje počet mincí, ktoré je možné staviť. Pri hre na najvyššej úrovni stávky hrá MAX BET hru s maximálnymi stávkovými líniami a aktuálnou hodnotou mince. Keď hráte na nižšej úrovni stávky, musíte kliknúť na MAX BET dvakrát, aby ste mohli hrať kolo na zvolenej úrovni. AUTOPLAY automaticky hrá hru na zvolený počet kôl.

Koncept hry je jednoduchý. Výherné kombinácie a výplaty sa uskutočňujú podľa tabuľky výplat. Vypláca sa len najvyššia výhra na stávkovú líniu a výhry sa vyplácajú postupne zľava doprava. Všetky výhry v minciach sa vyplácajú iba na stávkových líniách, okrem výhier počas bonusovej hry Jackpot.

Vlastnosti

Žiadne ceny za hádanie, ktorá funkcia vyniká najviac! Automaty MegaWays™ obsahujú modifikátor náhodného valca, ktorý pri každom otočení mení výšku symbolu na každom valci. Týmto spôsobom sa počet spôsobov, ako vyhrať, mení zakaždým, keď hráč zatočí, vďaka čomu je zážitok z hry neuveriteľne nepredvídateľný a hráči majú šancu získať veľkolepé výhry. S mechanikou MegaWays™ sa počet symbolov pristávajúcich na každom valci pohybuje od 2 do 7. Zodpovedajúce symboly na ľubovoľnej pozícii na troch alebo viacerých susedných valcoch, počínajúc od valca úplne vľavo po valec úplne vpravo, vedie k výhre MegaWays™. Počas každého točenia sa počet MegaWays™ rovná vynásobenému počtu symbolov na každom z valcov. Maximálny počet MegaWays™ je 117649. Celkový počet MegaWays™ pre zatočenie zobrazený na počítadle MegaWays™.

Potom, čo sa na valcoch objaví symbol Wild a všetky výhry zo stávok sú udelené za toto zatočenie, každý symbol Wild sa posunie o jednu pozíciu na valcoch nižšie a udelí sa opätovné zatočenie Falling Wilds v hlavnej hre aj zatočení zadarmo. Divoké symboly, ktoré sa posúvajú nadol počas opätovných roztočení Falling Wilds, sa nazývajú Falling Wilds. Divoké symboly nahrádzajú všetky symboly okrem symbolov zatočení zadarmo a symbolov bonusových výhier.

Divoci sa spojte! Divoký symbol, ktorý pristane na pozícii obsadenej symbolom Falling Wild v hlavnej hre, a roztočenia zadarmo aktivujú funkciu Wild on Wild. Keď je aktivovaná funkcia Wild on Wild, symbol Wild sa rozšíri a pokryje celý kotúč. Po pridelení všetkých výhier stávok za toto zatočenie sa každý symbol Wild posunie na valcoch o jednu pozíciu nižšie a opätovné zatočenie Falling Wilds je udelené až so 7 Falling Wilds na valcoch.

Divine Fortune MegaWays™ točenia zadarmo a bonusy

4 alebo viac symbolov točení zadarmo, ktoré sa objavia kdekoľvek na valcoch v hlavnej hre, vrátane opätovných točení Falling Wilds, aktivujú točenia zadarmo. Zatočenia zadarmo sú nabité rozširujúcimi sa divočinami a 3 rôznymi symbolmi bonusových výhier.

V rámci našich skvelých kasínových bonusových balíkov, ktoré vám ponúkame, máme tiež vlastné ponuky bezplatných zatočení. Pozrite sa, čo máme v ponuke.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil