Lights logo stars-4.0

Hodnotenie: 4.0 / 5

Lights

  • Dátum vydania
    22.05.2014
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.1%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná
  • Maximálna expozícia
    x1000
  • Podporovaný OS
Lights image
Hrajte Lights zadarmo
Lights zadarmo

Sloty pre svetlá

Lights je video automat, ktorý vám priniesla spoločnosť Net Entertainment (NetEnt), ktorý prenesie hráčov do pokojnej ázijskej dediny. Vychutnajte si to, čo môže byť tým najpríjemnejším online video automatom, aký bol kedy vytvorený. Ak by ste si mohli dať masáž a zároveň hrať automaty, toto by bol automat, ktorý by ste hrali. Je to tak pokojné, že aj pri rozptyloch, divokých, bezplatných točeniach a častých výplatách z tejto hry stále vyžaruje pokoj.

Hry NetEnt sú kompatibilné s operačnými systémami Mac, ako aj Windows a Linux a Lights je náhodou k dispozícii na pôsobivej mobilnej platforme NetEnt, NetEnt Touch, ktorá je dostupná pre iOS, Android a ďalšie mobilné zariadenia, ako sú smartfóny a tablety.

Téma

Nebuďte prekvapení, ak začnete snívať počas hrania Lights alebo sa unesiete do meditatívneho stavu, pretože táto hra je všetko, čím typické automaty nie sú. Táto hra nie je nabitá akciou ani neobsahuje rýchlu animovanú grafiku, ktorá poskakuje po obrazovke, keď sa valce točia. Skôr sa zdá, že symboly a grafika v tomto 5-valcovom video automate kĺžu po obrazovke, unášajú sa spolu s hudbou a vytvárajú veľmi zenový a relaxačný zážitok od svetiel svetlušiek, ktoré sa mihajú cez 9 pevných stávkových línií, až po jemne prúdiaci vodopád a žiarivý zelený mach v pozadí krajiny. Scenériu dotvárajú zvlnené hory a bonsaje zvýraznené mesiacom v splne, ktorý osvetľuje krajinu.

Ak nemôžete spať, nastavte tento slot na automatické prehrávanie, nasaďte si slúchadlá a ľahnite si. Keď sa prebudíte, budete sa cítiť oddýchnutí, pokojní a v mieri so svetom a možno dokonca zistíte, že váš bankroll sa zvýšil, zatiaľ čo vaša myseľ a telo boli v zamyslenom a zmysluplnom stave. Ak budete pozorne počúvať, môžete dokonca počuť šumiaci vodopád, ktorý sa vlieva do akvamarínovej rieky práve tam, kde sa ubúdajúci mesiac naposledy odráža pred úsvitom. Soundtrack môže byť rovnako pôsobivý ako hra, pretože jemné bubny vytvárajú vzrušenie, keď sa vyhrávajú výplaty, ale aj výplata „Veľká výhra“ vyžaruje očarujúci pokoj. Medzi symboly patria fosforeskujúce lampáše, mesiace yin yang a čísla v ázijskom štýle, ktoré dodávajú tomuto pokojnému slotu atmosféru.

Vlastnosti

Tabuľka výplat pre Svetlá je prístupná cez zelené tlačidlo na ľavej strane obrazovky označené písmenom „i“. Tu nájdete informácie o všetkých výherných kombináciách a symboloch. Počas každého točenia sa svetlušky mihajú po valcoch, aby náhodne určili 2 až 4 plávajúce divočiny. Tieto divoké sub pre každý symbol okrem rozptylov. Maximálny jackpot je 1 000 kreditov, ktoré získate pristátím 5 červených lampášov na aktivovanej stávkovej línii. Výhry sa vyplácajú zľava doprava; iba najvyššie výherné kombo bude mať za následok výplatu.

Hrať

Ak chcete hrať video automat Lights, vyberte úroveň stávky, hodnotu mince a kliknite buď na tlačidlo maximálnej stávky, čím sa maximalizuje vaša stávka a spustí točenie, alebo na okrúhle zelené tlačidlo točenia v spodnej časti obrazovky, ktoré tiež spustí navijaky. Toto tlačidlo možno použiť aj ako tlačidlo rýchleho zastavenia, vďaka čomu majú niektorí hráči pocit, že majú o niečo väčšiu kontrolu nad výsledkom svojho roztočenia.

Lights je v skutočnosti pomerne lukratívny automat so slabými výplatami v porovnaní s priemerným online video automatom. Režim Free Spin sa spúšťa často a má za následok aj lepšie výplaty, takže celkovo je to skvelý video automat, do ktorého môžete investovať, najmä ak vám automaty s vysokou energiou spôsobujú veľkú úzkosť.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil