15 Crystal Roses A Tale of Love logo stars-4.1

Hodnotenie: 4.1 / 5

15 Crystal Roses: A Tale of Love

  • Dátum vydania
    13.01.2022
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.20%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Vysoká
  • Maximálna expozícia
    x10000
  • Podporovaný OS
15 Crystal Roses A Tale of Love image
Hrajte 15 Crystal Roses: A Tale of Love zadarmo
15 Crystal Roses A Tale of Love zadarmo

15 Crystal Roses: Prehľad slotu

Ľutujeme, fanúšikovia League of Legends, 15 Crystal Roses nemá nič spoločné so Zyrou, Swainom ani inými skinmi z vašej hry. Namiesto toho je 15 Crystal Roses nahliadnutím do jemnejšej stránky Play’n GO, miestom, kde sa môžu beznádejní romantici stratiť a možno nájsť skutočnú romantiku? Ak nie, je tu veľa túžby, nehovoriac o niektorých dobrých staromódnych hardcore hazardných hrách. Väčšina z nich je postavená na Meči a grále, takže hráči sa môžu tešiť na veľkú multiplikačnú divokú akciu až 100 x, nový koncept hromadenia rozptylu a pôsobivý potenciál, ktorý sa im bude rovnať.

Keď sa načíta 15 krištáľových ruží, možno vám bude odpustené, keď si myslíte, že ste zakopli a spadli do krytu Mills & Boon. Vitajte v idealistickom svete rytierstva, kde by nebolo prekvapením vidieť mužov vo večne zašpinených bundách po tom, čo ich večne ukladali do mláky, aby po nich chodili dámy. Množstvo žrebcov a zdá sa, že každý má teskný výraz, zatiaľ čo oduševnene hľadí na horizont. Zatiaľ čo 15 Crystal Roses pôsobí ako typ hry, po ktorej bude určité publikum nadšené, solídna hrateľnosť z nej môže urobiť previnilú radosť pre ostatných, ktorí ju odpália bez toho, aby o tom povedali svojim priateľom.

V strede tejto záhadne zahmlenej ríše je 5-valcový, 3-riadkový herný panel s 20 pevnými výhernými líniami. Pokiaľ ide o matematický model, vysoká volatilita 15 Crystal Roses (9/10) je ako jeden z tých párov, ktoré sa milujú, hašteria, rozídu sa, dajú sa opäť dokopy a robia to znova. RTP je rovnako nestále, od predvolenej hodnoty 96,2 % nadol v prírastkoch až po úroveň podlahy 84,2 %. Na rozpálenie vášní možno použiť akékoľvek zariadenie, pričom stávky sa pohybujú od 10 p/c do 100 £/€ za zatočenie.

Hráči získavajú výhru, keď sa v susedných valcoch na ľavej strane mriežky zoradia aspoň tri zhodné symboly, pričom ide o 9 bežných výplat. Prvých päť sú kamenné dlaždice s kráľovskou potlačou 10-A, zatiaľ čo výšky sú vázy, kone, Lancelot a Elaine. Za päť nízkych výplat získate výplatu 2- až 4-násobku stávky, pričom päť prémií má hodnotu 7,5 až 25-násobku vášho vkladu. Zdvojnásobte túto sumu za divoký symbol lásky, 50x za päť, ktorý pristane na ľubovoľnom valci a nahradí všetky bežné symboly. Občas sa môžu objaviť divočiny s multiplikátormi; Pozrime sa.

15 Crystal Roses: Funkcie slotu

Okrem multiplikačnej divočiny, ktorú sme naznačili, prichádza 15 Crystal Roses s funkciou hromadenia rozptylu a zatočeniami zdarma.

Multiplikátor Wilds

Pri akomkoľvek zatočení sa divoký symbol lásky môže náhodne objaviť ako multiplikátor. Ak áno, hodnoty, ktoré môže obsahovať, sú x2, x3, x5, x10 alebo x100. Keď sa vytvorí výhra vrátane multiplikačnej divočiny, jej hodnota sa zväčší o hodnotu divočiny. Použije sa iba 1 divoký multiplikátor na výhernú výhernú líniu.

Funkcia vrstveného rozptylu

Crystal Rose je rozptyl, ktorý pristane na všetkých valcoch. Pri akomkoľvek zatočení sa môže náhodne aktivovať funkcia Crystal Scatter, pričom hromadenie Crystal Rose rozptýli 3-vysoko.

Zatočenia zadarmo

Akokoľvek sa objavia, ak sú v zornom poli 3 alebo viac symbolov scatter, spustí sa bonusová hra zatočenia zdarma. V bezplatných zatočeniach je cieľom zbierať rozptyly Crystal Rose, aby sa zvýšila divoká hodnota multiplikátora pre zvyšok funkcie. Počas kola je multiplikátor divoký permanentne aktívny. Takto sa udeľujú zatočenia zadarmo a multiplikátorové divočiny:

  • 3+ Crystal Rose Scatters – 3 úvodné zatočenia zadarmo s x2 multiplikátorom wild.
  • 6+ Crystal Rose Scatters – 6 úvodných bezplatných zatočení s x3 multiplikátorom wild.
  • 9+ Crystal Rose Scatters – 9 úvodných bezplatných zatočení s x5 multiplikátorom wild.
  • 12+ Crystal Rose Scatters – 12 úvodných bezplatných zatočení s x10 multiplikátorom wild.
  • 15 Crystal Rose Scatters – 15 úvodných bezplatných zatočení s x100 multiplikátorom wild.

Každé 3 rozptyly zozbierané počas bonusového kola ocenia +3 ďalšie zatočenia zadarmo a zvýšia divokú hodnotu multiplikátora. Po nazbieraní 15 krištáľových ruží sa tieto odstránia z valcov, takže už nie je možné vyhrať žiadne ďalšie zatočenia zadarmo.

15 Crystal Roses: Slot Verdikt

Play’n GO majú radi svoje automaty súvisiace s Arthurian a 15 Crystal Roses ponúka niečo trochu iné, tematicky vzaté. Éra bola po stáročia veľmi romantizovaná a 15 krištáľových ruží je ďalším z dlhého radu prerozprávaní. Hra môže byť zábavná, ak máte záujem o napojenie na ducha doby, navyše ani funkcie nie sú zlé.

Celkovo však 15 Crystal Roses nerobí veľa iných hier Play’n GO, ktoré v minulosti nerobili. Úzko nasleduje Meč a grál s pridanou funkciou vrstveného rozptylu a niekoľkými vylepšeniami v bonusovom kole. Tentoraz je k dispozícii viac úrovní, cez ktoré sa dá postúpiť, aj keď je na to menej bezplatných zatočení. Konečný cieľ však zostáva rovnaký – vriec x100 multiplikátor a dúfajme, že sa ho na valcoch objaví čo najviac. S touto vecou je 15 krištáľových ruží technicky schopných vytvárať výplaty až 10 000-násobok stávky. To isté ako hra Grál, ak by vás to zaujímalo.

Nie, 15 Crystal Roses nie je pre každého, ale ak ste ten typ človeka, ktorý trhá okvetné lístky z kvetov, aby zistil, či vás objekt vašej túžby drví, možno by to stálo za pozretie. Samozrejme, trochu žartujeme (a nesúdime), pretože 15 Crystal Roses by bolo technicky vhodné pre každého, kto hľadá slot s veľkými divokými multiplikátormi a množstvom kúskov. Ak sa vám páči to, čo Play’n GO vytiahlo vo filme Meč a grál, potom by to bola pravdepodobne dostatočná výhovorka, aby ste si vyskúšali aj 15 Crystal Roses. Ak celá záležitosť s romantikou a ružami nepôsobí príliš sentimentálne, to, čo zostane, má čo ponúknuť.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil