Muerto en Mictlán logo stars-4.6

Hodnotenie: 4.6 / 5

Muerto en Mictlán

  • Dátum vydania
    14.10.2021
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.20%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Vysoká
  • Maximálna expozícia
    x10000
  • Podporovaný OS
Muerto en Mictlán image
Hrajte Muerto en Mictlán zadarmo
Muerto en Mictlán zadarmo

Muerto en Mictlán: Prehľad slotov

V preklade do angličtiny Muerto en Mictlán vychádza ako niečo ako „mŕtvy v Mictláne“. Mictlán, ktorý nie je príliš známy mimo Strednej Ameriky (na rozlúsknutie tohto sme potrebovali trochu Google), je ríša v aztéckom posmrtnom živote, kam by išla väčšina mŕtvych, aj keď nie všetci. Podobne ako Danteho Peklo, aj Mictlán pozostáva z deviatich úrovní, ktorých prechod trvá duchom štyri roky. Podobne ako v prípade Danteho sprievodcu Virgila, mŕtvych vedie psychopomp zvaný Xolotl cez rôzne výzvy, ako je krvavá rieka plná jaguárov a vetry, ktoré fúkajú dýky. Aby bol obraz úplný, psychopompy boli sprievodcami duší a zároveň boli názvom dánskej elektro-priemyselnej skupiny.

Muerto en Mictlán má obrovské množstvo mimoriadnych tém, z ktorých možno čerpať, ale Play’n GO ponechal veci relatívne ľahké, pričom sa držal pomerne typických snímok Day of the Dead, s ktorými sa stretnete v online automatoch. Základná hra je prinajmenšom taká, že farebná, kvetmi zdobená 5-valcová herná mriežka s 10 výhernými líniami sedí uprostred mestského námestia, tiež vyzdobeného kvetmi, v akomsi súmraku dňa. Duchovná ríša sa prebudí až vtedy, keď sa roztočia zadarmo a začnú sa vízie. Hudba bola nastavená na pozitívnu výšku, aby pomohla vyhnúť sa zlým výletom na tejto metafyzickej ceste.

Matematicky ide o stredne volatilný slot (hodnotené 7 z 10) a prichádza s predvolenou hodnotou RTP 96,2 %, hoci ho možno nájsť aj pri nižších konfiguráciách. Hrateľné od 10 p/c do 100 £/€ za zatočenie. Výherné kombinácie sa tvoria, keď tri alebo viac zhodných symbolov pristane zľava doprava na valci úplne vľavo. Symboly sú výberom stehovaných vzorovaných palíc, pikov, sŕdc a diamantov, potom veci ako klobúky, kvety a dve postavy menom Catrin a Catrina. Pristátie výhernej línie piatich druhov má hodnotu až 25-násobku vkladu. Divočiny tiež vyplácajú, ale iba za päť; toto má hodnotu 30-násobku stávky. V opačnom prípade divoké symboly nahrádzajú akýkoľvek symbol okrem rozptylu.

Muerto en Mictlán: Funkcie automatu

Muerto En Mictlán – slovo od producenta

Muerto en Mictlán používa rozptyly na spustenie bezplatných zatočení a potom umožňuje hráčom ich zbierať, aby sa mohli pohybovať cez 4 rôzne úrovne. Symboly rozptylu pristávajú nad bežnými výplatnými symbolmi, takže ich výplaty neblokujte. Na každom valci sa môže objaviť iba jeden rozptyl. Hráči potrebujú získať 1-5 prekryvných scatter symbolov, aby získali prístup k prvým 5 zatočeniam zadarmo Mictlán na úrovni 1. Keď sa tak stane, hráči si môžu vybrať 1 zo 4 typov divokých:

  • Sticky Wilds – zostaňte na rošte počas trvania aktívnej úrovne točenia zdarma.
  • Expanding Wilds – rozbaľte, aby ste pri pristávaní pokryli celé valce.
  • Exploding Wilds – úder až 2×2, keď zasiahnu.
  • Walking Wilds – zostaňte na valcoch počas aktívnej úrovne a pri každom roztočení posuňte jeden valec doľava, pričom spadnete z prvého valca.

Keď sa vyberie divoká funkcia, stane sa pre ďalšie úrovne nedostupná a na úrovni je aktívna iba jedna divoká funkcia. Ako bolo uvedené, na valcoch zostávajú rozptyly, ktoré sa zbierajú počas bezplatných zatočení, čo vám pomôže prejsť cez 4 úrovne. Po dosiahnutí ďalšej úrovne získate ďalších 5 bezplatných zatočení + výber zo zoznamu divočiny. Úrovne vyzerajú takto:

  • Úroveň 1: Do počítadla zberu sa pripočítajú rozptyly, ktoré spúšťajú kolo bezplatných zatočení.
  • Úroveň 2: Nazbierajte celkovo 5 rozptylov.
  • Úroveň 3: Nazbierajte celkovo 11 rozptylov.
  • Úroveň 4: Nazbierajte celkovo 18 rozptylov.

Každá úroveň sa hrá až do dokončenia pred prechodom na ďalšiu, ak na to nazbierate dostatok rozptylov. Keď dosiahnete úroveň 4, rozptyly sa už nezobrazujú. Každá dosiahnutá úroveň udeľuje ďalších 5 zatočení zadarmo, čo znamená, že je možné celkovo 20 zatočení zadarmo Mictlán.

Hru uzatvára ešte jedna funkcia. Pri akomkoľvek točení existuje šanca, že sa náhodne spustí násobiteľ výhry: Počas hlavnej hry sú základné násobiče x1, x2 alebo x4. V Mictlán Free Spins sa to upgraduje na x2, x4 alebo x6. Na úrovni 3 sú x3, x6 alebo x10 a na úrovni 4 sú ďalej zvýšené na x4, x10 alebo x30.

Muerto en Mictlán: Slotový verdikt

Jednou zo zábavných vecí na Muerto en Mictlán bolo ponorenie sa do tradícií obklopujúcich aztécke podsvetie, aby ste pochopili, čo sa deje. S tak bohatým námetom mohol Play’n GO priviesť hráčov k skutočnej myšlienke hracieho automatu, no väčšinu času si z neho ponechali dosť mainstreamový automat v štýle Day of the Dead. To je dovtedy, kým sa nespustia roztočenia zadarmo, potom snímky nadobudnú víriaci sa vzhľad a hra sa naplno rozbehne Coco.

Budete chcieť, aby sa výlet začal čo najskôr, pretože okrem náhodného násobiteľa, ktorý je mimo bezplatných zatočení dosť skromný, sa toho v základnej hre veľa nedeje. Výbuchy mariachi na oslavu výhier udržiavajú párty ducha na určitej úrovni, no všetko sa o niekoľko stupňov zvýši, keď sa roztočia zadarmo. Bonusová hra je prudký výbuch, pretože päť úvodných bezplatných zatočení nepredstavuje veľa priestoru na manévrovanie. Mať na výber štyri divoké funkcie je ďalším pozitívnym aspektom, keď si hráči môžu vybrať svoje obľúbené alebo potenciálne experimentovať s niečím novým.

Môžete očakávať, že funkcie budú pri postupe na vyššie úrovne na seba nadväzovať namiesto toho, aby ste dostávali jednu po druhej. Predstavte si však chaos divočiny na úrovni 4, keby ste spustili všetky štyri funkcie. A aby som bol úprimný, hra v skutočnosti nepotrebuje hromadiť funkcie, aby bola vysoko efektívna. Multiplikátory môžu mať obrovský vplyv a hra má pôsobivú (aspoň teoreticky) maximálnu výhru vo výške 10 000-násobku vkladu.

Celkovo ide o celkom zábavnú a kvalitne spracovanú hru, navyše hráči môžu zažiť časť aztéckej kultúry, ktorú v automate len zriedka objavujú. V úvode sme spomenuli, že niektorí duchovia nakoniec išli do iných destinácií. Jeden bol pre tých, ktorí zomreli v dôsledku udalostí spojených s bohom dažďa Tlalocom – rajom zvaným Tlalocan. Mohlo by to byť príjemné pokračovanie?

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil