Ice Joker logo stars-4.5

Hodnotenie: 4.5 / 5

Ice Joker

  • Dátum vydania
    03.12.2020
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.23%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná
  • Maximálna expozícia
    x3000
  • Podporovaný OS
Ice Joker image
Hrajte Ice Joker zadarmo
Ice Joker zadarmo

Ice Joker: Prehľad slotov

Vývojár Play’n GO stlmí teplo v Ice Joker, automate v štýle Vegas, ktorý je plný klasických symbolov a hrateľnosti. No, Vegas počas ďalšej doby ľadovej, pretože štúdio sa rozhodlo pre arktický uhol v snahe pridať nádych novosti. Je ťažké príliš sa nadchnúť pre ďalšiu z týchto hier plných ovocia, hoci prebieha množstvo lepkavej/rozširujúcej sa divokej akcie a bonusová hra, ktorá hromadí zatočenia zadarmo. Odložme úsudok, kým neuvidíme, čoho je hra schopná.

Ľadový žolík používa konvenčnú 5-valcovú, 3-radovú mriežku, ktorú križuje 20 pevných výherných línií. Hra sa odohráva na zamrznutom jazere, obklopenom rozoklanými horskými štítmi, zatiaľ čo nad nimi sa medzi hviezdami na nočnej oblohe mihota Arora Borealis. Je zrejmé, že Ice Joker nie je únikom, ktorý by ste chceli počas mrazivej zimnej noci, ak túžite po prestávke v teplom počasí. V skutočnosti to nevyzerá ako taká lákavá bodka. Pozadie je trochu rozmazané, ale trblietavé kotúče pridávajú trochu kúzla. Rovnako ako ambientná hudba, ktorá znie ako comedown na párty v sklade a je možno jednou z najpríťažlivejších častí hry.

Stávkujúci, ktorú možno hrať na akomkoľvek zariadení, začína rozmrazovanie výberom stávok od 20 p/c do 100 £/€ na zatočenie. Štandardný rozsah stávok Play’n GO je spojený s rovnako spoľahlivým predvoleným ratingom RTP 96,23 %. Stredná volatilita a skromný potenciál robia hru menej vhodnou pre hardcore hráčov, zatiaľ čo príležitostní hráči skôr nájdu pohodlie v matematickom modeli. Výhry sú pomerne časté, ale väčšinou mizivé, pokiaľ do hry nevstúpia šťastné sedmičky, čo je zriedkavý jav.

Výherné kombinácie v hre Ice Joker sa hrajú zľava doprava, začínajúc od valca úplne vľavo. Na vytvorenie výhernej kombinácie sú potrebné aspoň tri rovnaké symboly so 7 klišéovitými ikonami, ktoré môžete použiť. Nízke ceny pozostávajú zo štyroch druhov ovocia – čerešní, citrónov, hrozna a sliviek, zatiaľ čo zvyšné tri sú tyčinky, hviezdy a šťastné sedmičky, pričom päť druhov z vysokej výplaty má hodnotu 5 až 50-násobku vkladu.

Ice Joker: Funkcie slotu

Vo všetkých príplatkoch v Ice Joker hrá chichotajúca sa ľadová dáma v tej či onej podobe. Menšou funkciou sú Frozen Free Spins, ktoré sa natiahnu, keď sa zapojí Winters Wonder Wheel.

Symbol ľadového žolíka sa zobrazuje iba na troch stredných valcoch. Po prvé, je divoký a môže nahradiť akýkoľvek symbol okrem rozptylu snehových vločiek, aby ste dosiahli výhru. Vždy, keď pristane, sú udelené 3 zatočenia zadarmo. Symbol ľadového žolíka je pri troch točeniach lepkavý a pri každom otočení sa rozširuje o jednu pozíciu. Po naplnení cievky sa odstráni. Je možné získať nových ľadových žolíkov na Frozen Free Spins a získať tak ďalšie 3 točenia. Hráči môžu vyhrať maximálne 51 bezplatných zatočení.

Ďalším špeciálnym symbolom je rozptyl snehových vločiek, ktorý sa objavuje na valcoch 1, 3 alebo 5. Keď sú v dohľade 3, odomkne sa Winters Wonder Wheel, ktoré sa otáča a udeľuje 2 až 7 ľadových žolíkov. Ak počas kola pristane ľadový žolík na valcoch, aktivuje zatočenia zadarmo Frozen Spins, ako je popísané vyššie. Ak nepristane žiadna, potom sa do mriežky namiesto toho pridá jeden z ocenených ľadových žolíkov. Ak do konca Frozen Free Spins nepristanú ďalší ľadový žolík, na valce sa opäť umiestni ďalší zo zozbieraných ľadových žolíkov. Keď už nie je možné pridať ďalších zozbieraných žolíkov, funkcia končí. Ako predtým, hráči môžu vyhrať až 51 bezplatných zatočení.

Ice Joker: Slot Verdikt

No, naozaj nie je veľa čo povedať. Ľadový žolík robí svoju vec primeraným spôsobom bez toho, aby vzbudil veľkú vášeň v oboch smeroch. Žiaľ, nie je dosť zlý na to, aby sa z neho dal trhať útržky, ani dosť zaujímavý na to, aby po skončení hry vyvolal oveľa viac než dýchavičné „tak teda dobre“. Zdá sa, že Play’n GO mohol vybiť policu v spánku.

Zdá sa, že značná časť RTP je pridelená funkcii Frozen Spins základnej hry, vďaka čomu je spustenie celého bonusového kola o niečo ťažšie. Keď sa rozprášenie snehových vločiek nakoniec spustí, hlavnou funkciou je množstvo bezplatných zatočení. Ak vyhráte vysoký počet ľadových žolíkov z Winters Wonder Wheel, bonus môže byť skutočne dosť dlhý. Niekedy je to až príliš zdĺhavé, proces občas klesá do takého ťahu, aký si želáte skončiť. Výhry sa časom sčítavajú, ale často to predstavuje pár grošov tu, pár grošov tam. Iste, šťastie je šťastie a naši možno pri tejto príležitosti nevystrelili.

Ak má hráč pri hraní Ľadového žolíka šťastie, celé obrazovky so šťastnými siedmimi symbolmi majú hodnotu 1 000-násobku stávky, čo vôbec nie je zlé, a keď sa snehové vločky zarovnajú, zvýši sa celkový potenciál 3 000-násobok. Možno nie masívne, aj keď celkom slušné na tento druh ľahkého, ovocného hrania.

Pridajte to a Ice Joker je taký ovocný automat, ktorý sa nachádza na trochu inom mieste ako zvyčajne. Ak nie ste príliš na štýl, potom Ice Joker nie je ten, ku ktorému sa budete ponáhľať po testovacej prevádzke. Ibaže by ste prepadli koketnému chichotaniu ľadového Jokera, keď pristála, alebo ak by vás nezaujala arktická vec.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil