Disco Diamonds logo stars-4.8

Hodnotenie: 4.8 / 5

Disco Diamonds

  • Dátum vydania
    29.10.2020
  • Typ hry
    Slot mriežky 5x3
  • Mobilné
    Áno
  • RTP
    96.29%
  • Odporúčaný prehliadač
  • Rozlíšenie hry
    16:9
  • Podporovaná platforma
  • Nestálosť
    Stredná
  • Maximálna expozícia
    x10000
  • Podporovaný OS
Disco Diamonds image
Hrajte Disco Diamonds zadarmo
Disco Diamonds zadarmo

Disco Diamonds: Prehľad slotov

Diskotéková (inšpirovaná) hudba mohla v poslednom čase zaznamenať oživenie, ale zostáva rovnako rozdeľujúca ako kedykoľvek predtým. Topánky na platforme, otvorené košele, široké spodné svetlice a medailóny nie sú po chuti každému. Napriek tomu vývojár Play’n GO vytvoril Disco Diamonds, slot s významným potenciálom, ktorý by mohol stačiť na prekonanie určitej averzie voči okázalému hudobnému žánru. Preplnené symboly automatov zo starej školy, systém platenia za všetkých okolností a funkcie prinášajú Disco Diamonds kopanie a kričanie zo 70. rokov do modernejšieho priestoru.

Disco Diamonds má podobný vzhľad a dojem ako niektoré iné hry v tomto žánri, ako napríklad okázalý automat Village People Macho Moves od Fortune Factory Studios s divokou disko guľou a neónovými ružovými farbami. 5-valcová mriežka s 243 výhernými spôsobmi má prvoradú pozíciu v stánku DJov moderného exkluzívneho klubu zaliateho modrým a fialovým osvetlením. Nábytok má takmer art deco vzhľad, plus pár čudne nemiestne, no na svojom mieste, sôch pantera, ktoré dodávajú extra štipku triedy alebo vulgárnosti, v závislosti od vášho pohľadu.

Povinná diskotéková skladba vznášajúca sa v pozadí začína dosť utlmene, no počas hrania, keď sa DJ konečne rozhodne nahrať slušnú nahrávku, dostane náramne dobrú náladu. Celkovo kvalitná produkcia Play’n GO po audio/vizuálnej stránke.

Hráči získajú vstup do tohto podujatia na akomkoľvek zariadení s výberom stávok od 10 p/c do 100 £/€ za zatočenie. Disco Diamond ponúka ďalší spoľahlivý matematický model Play’n GO, naklonený tým, ktorí uprednostňujú hranie so strednou volatilitou. RTP je možné upraviť v závislosti od individuálneho nastavenia operátora, ale predvolené hodnotenie 96,29 % je rovnako solídne ako kedykoľvek predtým. Ako vždy, pred vstupom do šou sa rýchlo pozrite na výplatnú tabuľku, aby ste vedeli, ktorú verziu hráte.

Jedna pekná vec na Disco Diamond je jeho systém odmeňovania. Napriek retro valcom/symbolom existuje skôr 243 výherných spôsobov ako veľa pevných výherných línií. Výherné kombinácie začínajú od valca úplne vľavo a pozostávajú z troch susediacich zodpovedajúcich symbolov v ľubovoľnom rade.

Ako už bolo spomenuté, symboly sú retro klasiky, ktorých je celkovo deväť. Prvých päť sú nízko platové citróny, čerešne, tyčinky, dvojité tyčinky a trojité tyčinky s lesklým, takmer kovovým povrchom. Zvyšné štyri prémie sú sedmičky, dvojité sedmičky, trojité sedmičky a diamanty. Vysaďte ich päť za sebou za odmenu vo výške 2 až 5-násobku vkladu.

Posledná vec, Disco Diamond má niekoľko divočinov, ktoré pozitívne prispievajú k miere výhry. Štandardná divoká strieborná disko guľa sa objavuje na akomkoľvek valci a nahrádza akýkoľvek bežný výplatný symbol – päť v rade má tiež hodnotu 50-násobku vkladu. Ostatnú divočinu si preberieme nabudúce.

Disco Diamonds: Funkcie slotu

Nie je to párty bez diskotékovej gule, ktorá visí odniekiaľ. V tejto hre sú špeciálne zlaté disco guľové divočiny nápomocné pri formulovaní najlepších možných výnosov. Pre začiatok, pristátie jedného alebo viacerých v základnej alebo bonusovej hre spustí Disco Respin. Keď sa tak stane, všetky spúšťacie špeciálne divočiny sú potom uzamknuté v pozícii pre jedno opakovanie a násobiteľ výhry sa zvýši z x1 na x2. V prípade novej špeciálnej divočiny sa udelí ďalší respin, čím sa multiplikátor zvýši o +1 bez horného limitu, ako vysoko môže ísť.

Všetky predtým držané špeciálne divočiny sa odomknú pre ďalší návrat, takže sa nehromadia na obrazovke. Keď nepristanú žiadne nové špeciálne divočiny, funkcia sa skončí a v procese sa vynuluje násobiteľ výhry.

Je ťažké prehliadnuť lákavé koleso, ktoré sa pomaly otáča nad valcami a zobrazuje množstvo cien. Pristátie 3 bonusových scatter symbolov na valcoch 1, 3 a 5 spustí toto bonusové koleso. Koleso padá nadol po obrazovke a udeľuje peňažné odmeny vo výške 7x, 10x, 25x alebo 50x stávky. Prípadne môžete vyhrať 5, 7, 10 alebo 20 zatočení zadarmo.

Hra s točeniami zadarmo je najžiadanejšou súčasťou Disco Diamonds, pretože práve tam môže dôjsť k prelomeniu výraznej maximálnej výhry. Je možné spustiť Disco Respins aj z bezplatných zatočení; rozdiel je teraz v tom, že násobiteľ výhier sa neresetuje, keď sa odozvy skončia. Bohužiaľ, multiplikátor sa nevzťahuje na výhry vyskytujúce sa pri bežných bezplatných zatočeniach. Nakoniec, pre záznam, všetky divoké sú špeciálne divoké počas Disco Respins alebo bezplatných točení.

Disco Diamonds: Slot Verdikt

Ak nie ste fanúšikom disko alebo klasického hrania, môže chvíľu trvať, kým sa zahrejete na čaro Disco Diamond. Hra sa vo veľkej miere spolieha na odozvy, ktoré sa pekne rozbehnú, keď dostanete sladkú rolku po sebe idúcich divokých diskoték. Aby sa však vyrovnala mechanika, Play’n GO obmedzil hodnoty symbolov, čím ochromil veľkú časť základnej hry alebo dokonca roztočenia zadarmo, ktoré nevyužívajú multiplikátor výhier. Znamená to, že ak tieto funkcie nezískate, bankroll môže zasiahnuť, rovnako ako nadšenie pre to, čo je v mnohých ohľadoch ovocný automat pripravený na večer.

Našťastie sa objavujú pomerne pravidelne a funkcia opakovania môže byť dobrá, najmä počas bezplatných zatočení. Dokonca aj výhra najnižšieho čísla, 5, z bonusového kolieska sa dá pekne predĺžiť, keď sa otočia šikovné diskotékové gule. Ak tak urobia aj oni, je tu značný potenciál. Nájdite svoju drážku a teoreticky je možné vyhrať až 10 000-násobok vkladu, čo je dvojnásobok sumy, ktorú zvyčajne nájdete vo väčšine automatov Play’n GO. Negatívnou stránkou je, že v dôsledku pridania funkcie respins sa zdá, že frekvencia bezplatných zatočení bola zasiahnutá. Pripravte sa na frustráciu, keď bonusové koleso po dlhom čakaní udelí násobiteľ výhier namiesto bezplatných zatočení.

Disco Diamonds zaškrtáva niekoľko správnych políčok – potenciál tu je, rovnako ako vysoká volatilita pre náročnejších hráčov. Veľké toky ziskových respinov/točení zdarma sú možné, ale plánu B toho veľa nestojí v ceste. Ak sa vám nepodarí zachytiť funkcie, môže byť problém zostať pozitívny pri skákaní na tejto diskotéke.

Na našom webe si môžete zadarmo vyskúšať viac ako 100 rôznych kasínových hier

Väčšina vývojárov softvéru pre kasína dodáva svojim hrám úvodný režim, ktorý dáva hráčom možnosť vyskúšať si automaty zadarmo. Praktický režim nevyžaduje registráciu a doplnenie účtu, pretože stávky sú uzatvárané s podmienečnými kreditmi. Demo verzie automatov v online kasínach sú teda určené pre hráčov, ktorí si hru najskôr vyhodnotia a porozumejú jej pravidlám. Rovnakú príležitosť majú návštevníci webu betrating.sk.

betsoft
boominggames
egt
endorphina
evolution
evoplay
ezugi
gameart
habanero
isoftbet
luckystreak
microgaming
mrslotty
netent
pariplay
playgo
pragmatic
quickspin
redtiger
spinomenal
tomhorn
wizdan
wmworldmatch
yggdrasil